Webáruházunkban a következő szállítási módok közül választhatsz:

- Szállítás a hozzád legközelebbi Foxpost automatába.

Ha ezt választod és banki átutalással előre fizetsz, akkor 1200,- Ft-ba; ha az automatánál fizetsz bankkártyával akkor 1.420,- Ft-ba kerül a szállítás.

- Házhoz szállítás a Foxpost futárszolgálattal.

Ha ezt választod és banki átutalással előre fizetsz, akkor 2.200,- Ft-ba; ha az átvételkor a futárnak fizetsz bankkártyával akkor 2.420,- Ft-ba kerül a szállítás.

- Házhoz szállítás postai úton a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásának igénybevételével.

Ha ezt választod csak banki átutalással előre tudsz fizetni és 1.400,- Ft-ba kerül a szállítás.

- Személyes átvétel

Ha ezt választod fizethetsz banki átutalással előre vagy rendelésed átvételekor készpénzben. A szállítás mindkét esetben ingyenes. Ha ezt a szállítási módot választod, akkor rendelésed után rövid idővel megkeresünk telefonon, hogy egyeztessük az átvétel helyszínét és időpontját. Megértésedet kérjük, de a személyes átvételt csak Budapest belvárosában a forgalmasabb, tömegközlekedéssel elérhető csomópontok környékén és csak munkanapokon tudjuk biztosítani.

Bármely szállítási és fizetési módot választod, ingyenesen szállítjuk rendelésed amennyiben a vásárolt áruk értéke eléri a 20.000,- Ft-ot. Ha akció keretében vagy kuponnal vásárolsz, akkor a kedvezményes árnak kell elérnie a 20.000,- Ft-os értékhatárt.