Új termékek

Információ

Ékszeralapok

A mi ékszerünk nem egy ékszer a sok közül, hanem sok ékszer egyben. Hogyan csináljuk ezt? Ékszereink mindegyikében cserélhetők a díszítések, hála a beépített egy vagy több patentalapnak, melyeknek segítségével egy mozdulattal új és új ékszert varázsolhatsz ugyanabból az ékszeralapból. A díszítéseket a patentalapba gyorsan és megbízhatóan illeszt...

A mi ékszerünk nem egy ékszer a sok közül, hanem sok ékszer egyben. Hogyan csináljuk ezt? Ékszereink mindegyikében cserélhetők a díszítések, hála a beépített egy vagy több patentalapnak, melyeknek segítségével egy mozdulattal új és új ékszert varázsolhatsz ugyanabból az ékszeralapból. A díszítéseket a patentalapba gyorsan és megbízhatóan illesztheted mindig más ékszert alkotva ugyanabból az alapból. Légy kreatív: készítsd el magad a saját ékszered akár minden nap! Védd a környezeted: kevés anyagból sok és csinos ékszered lehet, csökkentve a környezetterhelést! Takarékoskodj: ne vedd meg többször az ékszernek ugyanazt a részét, csak a díszítésből vegyél többet! Többé nem kell hatalmas táskákat hordanod magaddal utazáshoz, vagy ha napközben akarod változtatni az outfited! A cserélhető karkötődíszek elférnek akár a pénztárcádban is.

Részletek

Ékszeralapok Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

  • Karkötők

    A mi karkötőnk nem egy karkötő a sok közül, hanem sok karkötő egyben. Hogyan csináljuk ezt? Karkötőink mindegyikében cserélhetők a díszítések, hála a beépített egy vagy több patentalapnak, melyeknek segítségével egy mozdulattal új és új karkötőt varázsolhatsz ugyanabból az ékszeralapként szolgáló karkötőből. A díszítéseket a patentalapba gyorsan és megbízhatóan illesztheted mindig más karkötőt alkotva ugyanabból az ékszeralapból. Légy kreatív: készítsd el magad a saját karkötőd akár minden nap! Védd a környezeted: kevés anyagból sok és csinos karkötőd lehet, csökkentve a környezetterhelést. Takarékoskodj: ne vedd meg többször a karkötődnek ugyanazt a részét, csak a díszítésből vegyél többet. Többé nem kell hatalmas táskákat hordanod magaddal utazáshoz, vagy ha napközben akarod újratervezni a megjelenésed! A cserélhető karkötődíszek elférnek akár a pénztárcádban is.

  • Medálok

    A mi nyakláncunk nem egy nyaklánc a sok közül, hanem sok nyaklánc egyben. Hogyan csináljuk ezt? Medáljaink mindegyikében cserélhetők a díszítések, hála a beépített patentalapnak, melynek segítségével egy mozdulattal új és új nyakláncot varázsolhatsz ugyanabból az ékszeralapként szolgáló medálból. A díszítéseket a patentalapba gyorsan és megbízhatóan illesztheted mindig más nyakláncot alkotva ugyanazzal a medállal. Légy kreatív: készítsd el magad a saját nyakláncod akár minden nap! Védd a környezeted: kevés anyagból sok és csinos nyakláncod lehet, csökkentve a környezetterhelést! Takarékoskodj: ne vedd meg többször a nyakláncnak ugyanazt a részét, csak a díszítésből vegyél többet! Többé nem kell hatalmas táskákat hordanod magaddal, ha napközben akarod újratervezni a megjelenésed! A cserélhető medáldíszek elférnek akár a pénztárcádban is.

  • Gyűrűk
  • Fülbevalók
  • Kiegészítők